Het Geheim van de TrainerWij hebben onze visie op het trainingsvak opgetekend in het boek ‘Het geheim van de trainer’. Dit handboek voor beginnende èn ervaren trainers is meteen na het verschijnen van de eerste editie in 2005 een groot succes. Vakgenoten zijn lovend over de duidelijke handreikingen voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van (in-company)trainingen.

In ‘Het geheim van de trainer’ nemen we de hoofdingrediënten van succesvolle trainingen uitgebreid onder de loep: leerdoelen, deelnemers, didactische werkvormen, hulpmiddelen & randvoorwaarden en natuurlijk de persoon van de trainer zelf.

Vijf jaar later, in 2010, verschijnt een 2e editie van het boek. Deze editie is uitgebreid met een chapiter over de kunst van het ‘in-company’ trainen: het creëren van effecten ‘in de company’ oftewel op de werkplek en in de organisatie. Ook voor opdrachtgevers bevat dit boek een schat aan informatie over het samenwerken met (in-company) trainers

Lees wat anderen van dit boek vinden: Recensies

 ‘Het geheim van de trainer’, 2e editie is verkrijgbaar in de boekhandel en via webwinkels als Bol.com en Managementboek.nl


ISBN  Geheim van de Trainer: 978-90-430-2030-5

 Belangrijk bericht voor lezers 

De downloads die worden genoemd in ‘Het geheim van de trainer’ staan niet meer op deze website, maar zijn wel gewoon verkrijgbaar. Stuur een mail met een kort verzoek naar info@ksgincompany.nl en we zijn je graag van dienst.